LUKÁCS OKTATÁSI KÖZPONT

Új Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztató

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse a Lukács Oktatási Központ Bt. (székhely: 1023. Budapest, Frankel Leó út 21-23-cégjegyzékszám: Cg.01-06-763158, nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság, adószám: 21911527-2 -41) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

Adatkezelési szabályzatunk az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 általános adatvédelmi GDPR rendelete szerint készült.

Cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az Ön érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló törvény és az egyéb hatályos adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályoknak megfelelően, az adatkezeléshez kapcsolódó fontosabb nemzetközi ajánlásokat is figyelembe véve járjon el.

Ezúton tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy az oldalon megadott adatait harmadik félnek üzleti célból nem, csupán csupán online fizetési és számlázási célból adjuk át hivatalos, technikai partnereinknek: SimplePay Online fizetési rendszer, http://simplepay.hu/ és Számlázz.hu Online számlázási rendszer, https://www.szamlazz.hu és csak az Ön által megadott célra használjuk. Adatait az Ön igényének megfelelően megadott cél teljesülésének időtartamáig tároljuk és kezeljük, majd töröljük.

Személyes adatainak törlését, amennyiben úgy kívánja, a kívánt cél lejárta előtt is kezdeményezheti az oldalakon megadott e-mail címeken vagy azokhoz bármikor hozzáférhet.

Amennyiben hozzájárult ahhoz, hogy hírlevelek keretében értesüljön a várható programokról, képzésekről és híreinkről, akkor a hírlevélben megadott adatkezelés szerint járunk el. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a feltüntetett felületen. Tájékoztatjuk az eddig feliratkozott felhasználóinkat, hogy adataikat 2018. május 25-től az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 általános adatvédelmi rendelete szerint kezeljük és tároljuk.

Lukács Oktatási Központ Bt.

Adatkezelő